четвъртък, 15 май 2014 г.

Ден на отворените врати 2014


На 15 май 2014 година за поредна година в нашето училище отворихме врати за бъдещите ни деветокласници и тържествено изпрахме дванадесетокласниците от випуск 2014.
Студеното време не помрачи празничното настроение и дворът на гимназията се напълни с гости - представители на институции, медии, родители, приятели, осмокласници от селата Борован, Добролево, Малорад и Баница с техните учители и директори, както и много  съграждани.
По традиция гостите първо разгледаха сградата на гимназията и кабинетите, после имаше демонстрация по майсторско кормуване, след което удари последният звънец за нашите абитуриенти.
Приветствено слово произнесе г-жа Десислава Николова - директор на училището, а г-жа Румяна Цветкова прочете поздравителен адрес от Регионален инспекторат по образованието - Враца.
След това започна тържествената програма за изпращане на абитуриентите и сбогуването с техните учители.
Много радост и много сълзи, много емоции имаше в този прекрасен ден, подготвен изцяло като представителна изява на четирите групи по проект УСПЕХ в ПГТ "Коста Петров": клуб "Млад журналист" с ръководител Дияна Абрамова, подготвил програмата за изпращането и училищния вестник "Междучасие", клуб "Избирам да съм здрава" с ръководител Антоанета Иванова, подготвил празничната трапеза за гостите и погачата за посрещане, клуб "Съхрани българското", който отговаряше за посрещането на гостите с китка здравец и за развеждането им из училището и ателие "Приложни изкуства", което създаде настроение с изложба на изработеното през годината.
Благодарим и на Галя Муцовска за проявената фантазия при изработване на празничната украса.

На добър час, абитуриенти!

Добре дошли при нас, деветокласници!


Снимки от празника можеш да видиш тук

Няма коментари:

Публикуване на коментар