неделя, 20 март 2011 г.

“Най-добър млад автомонтьор 2011″

На 18 и 19.03.2011 г. в ПГ по транспорт – гр. Сливница, се проведе регионалният кръг на националното състезание „Най-добър млад автомонтьор”. В надпреварата взеха участие ученици от пет професионални гимназии от областите Видин, Монтана, Враца и София-област.

Отборът на ПГТ „Коста Петров” – Борован беше в състав: Тошко Цанов, Найден Цветанов и Даниел Иванов, ученици от 12-б клас. 

Сред гостите бяха началникът на РИО на МОМН – София-област, г-н Христо Андреев, кметът на община Сливница, г-н Георги Георгиев, представители на фирма “Bulgarian Truck Service” Ltd. – гр.Сливница, директорът на „Автомотор Корпорация” – сервиз “Ситроен”, г-н Милен Зоков, председателят на училищното настоятелство, инж.Калин Кокошаров, както и други представители на работодателите от сферата на транспорта.

Нашият отбор се представи достойно и се класира на четвърто място. Поздравления за момчетата и техните преподаватели: инж. Даниела Стоянова по Теория на специалността и Йордан Йораднов и Валентин Вельовски -по учебна практика.














Няма коментари:

Публикуване на коментар