неделя, 23 януари 2011 г.

КОЛЕДА В ДЕТСКИЯ ДОМ

Доброволците от БМЧК при ПГ-Т"К.Петров", с.Борован, организираха кампания, в която се включиха ученици и учители от гимназията. Със скромната сума от 80.00 лева те закупиха лакомства за своите малки приятели.
В снежната утрин на 20.12.2010 година, учениците от ПГ-Т ” Коста Петров „ с. Борован, заедно с Дядо Коледа и Снежанка слушаха песните и стихчетата на децата от детския дом.





























неделя, 9 януари 2011 г.

Вълшебна Коледа и щастлива нова година!

Нека бъдем благодарни за всичко хубаво, което ни се случи и сътворихме заедно. Да запазим топлината и светлината на коледната нощ и те да ни окриляват с вяра и надежда. Можем да направим нашия святпо-добър, делника ни по-приветлив, професията - по-престижна.
Изпълнете 2011 година с много добри дела, подарявайте усмивки, сбъдвайте мечти, вярвайте в чудеса!
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

инж. Десислава Тодорова - директор на ПГТ "Коста Петров" - Борован

Коледа в ПГ-Т "К.Петров"-Борован

На 22.12.2010год. се проведе новогодишно тържество в гимназията, изцяло организирана от учениците. Коледното настроение бе създадено от танци, песни и конкурси.
Учениците от клуб "LA FETE" Ангелина Каролинова и Боби Боянов  изработиха презентация на френски и български език, приветствие и мили думи за всички класове в ПГТ, учителите и инж. Тодорова - директор на гимназията.
В проведеният конкурс за най-оригинално украсен кабинет класирането бе следното:
І-во място- Х а клас с класен ръководител П.Лазарова
ІІ-ро място-Х б клас с класен ръководител Д.Стоянова
ІІІ-то място-ІХ а клас с класен ръководител Л.Иванов
В конкурса мис и мистър след оспорвана надпревара победата грабнаха Лидия и Кристиян от ХІ а клас.
За пръв път ни гостуваха и танцьорите от Детски дом-Борован. Всички заедно се забавлявахме и си пожелахма весели празници и приятна ваканция.